Hva kan man gi i bryllupsgave?

Når bruden skrider nedover kirkegolvet skal du være fri til å fokusere på det lykkelige paret som skal gifte seg, ikke på om du har kjøpt riktig bryllupsgave, eller i verste fall, kanskje ikke greid å kjøpe noe i det hele tatt.

Bryllupsgaver er noe som blir husket fordi det er en så viktig anledning for de to forelskede, og derfor er det viktig å kjøpe noe de kan minnes med glede. Det er imidlertid ikke alltid så lett å finne på noe, så her får du noen gode råd til bryllups-shoppingen.

Gjør det hele personlig

Dersom du står helt fritt til å kjøpe gaver, uten for sterke føringer fra paret selv, er det veldig viktig at du prøver å gjøre gaven så personlig som mulig. Da er det ikke sikkert hverken brødrister eller vaffeljern er riktig valg! Graverte gaver gjør et særlig godt inntrykk, du kan se et eksempel på det her: https://www.getpersonal.no/smykker-accessoarer/mansjettknapper-gravering.html.

Glem heller ikke at du bør skrive et ordentlig kort som uttrykker noe ektefølt – særlig menn har en viss tendens til å glemme denne delen! Ta gjerne med noen ord om hvordan fortiden har vært og hva du tror fremtiden kan bringe for paret.

Tenk også over bruden og brudgommens personligheter og vaner. Er de veldig praktisk anlagt, kan det hende de setter aller størst pris på noe som er nyttig og har høy bruksverdi. Andre som er mer sentimentale eller kunstneriske vil kanskje heller ha noe som er vakkert eller vekker gode minner. Et spesialtilfelle er hvor paret kanskje er ganske romantisk anlagt, men for praktiske til å unne seg drømmeferien eller den dagen på spa. Da har du virkelig muligheten til å gi dem en gave de vil huske lenge. Er det snakk om noe veldig dyrt, går det jo også an å spleise med andre.

Ny bolig

Mange som gifter seg, skal også kjøpe ny bolig eller har ganske nylig gjort det. Da er selvfølgelig møbler, kjøkkenutstyr, og alt av pynt og interiør kjærkomment, særlig hvis du har god smak selv eller vet hva de to liker å ha rundt seg.

 

Scroll to top