Få barna med på opplevelser

I en tid hvor barn aller helst bare vil sitte inne og spille, så er det vanskelig å få de engasjert til å gjøre noe som helst. Da kan det fort hende at du som forelder virkelig vil måtte tre til og tilby noe helt unikt til barna. Dette kan for eksempel være det å tilby en skikkelig opplevelse.

Opplevelsesgaver fra sider slik som Youwish.no har økt i popularitet over årene, og dette er den perfekte julegave, bursdagsgave eller rett og slett bare en påskjønnelse.

Få med hele familien

Uansett hvilken aktivitet du velger hos youwish.no, så er det viktig at du får med hele familien. Det er fordi du tross alt trenger å bygge noen gode bånd. Når er sist du og dine barn egentlig tilbrakte kvalitetsstid sammen? Innimellom all den stressende jobbingen, og barnas endeløse timer foran TV-en, så er det triste faktum at vi sjelden tilbringer noe kvalitetsstid sammen. Det er derfor helt essensielt at den aktiviteten du velger ikke bare sender barna utenfor døra, men også får med hele familien på denne reisen.

De kuleste opplevelsene

Det finnes mange kule opplevelser du kan begi deg ut på hos youwish.no. Den kanskje aller kuleste kommer i form av innendørs skydiving. Denne maskinen simulerer det å hoppe i fallskjerm, men alt foregår innendørs. Du holder deg bare inne i en sylinder, der akkurat nok luft presses oppover til å holde deg flytende. Det vil føles som om du er i ferd med å falle ut av et fly som er flere tusen meter over jordflaten, mens du i realiteten kanskje bare er et par meter over bakken. Dette er en aktivitet som med andre ord ikke krever store sikkerheten, og barn i alle aldre kan være med her.

Du kan også velge blant disse forslagene:

  • Fangene på fortet – Rom med ulike som minner om TV-programmet
  • Rib Safari – Ta med hele familien på en uforglemmelig, og ikke minst rask, tur i fjorden
  • Hundekjøring – Begi deg ut i villmarka med hundene. Hele familien vil elske denne aktiviteten!
  • Trampolinepark – Hopp i vei og kos deg med hele familien!
Scroll to top